x_eMocaNdy. × Miss Meseca
Število prispevkov : 120 Age : 29 Programi, ki jih uporabljaš pri artanju : Photoshop CS3 Registration date : 28/07/2008
| Naslov sporočila: CANDY [that`s me] Tor Jul 29, 2008 5:13 pm | |
| Hello Gost. ^^
Ime mi je Eva. Ne maram stvari, ki zvenijo preveč pop. Obožujem Švedsko. Na sploh Skandinavijo. Njihovo podnebje in temačnost.^^ Govorim Slovensko, Angleško in Nemško. In se učim Švedsko. Hur mår du?. =P Obsedena sem z A Vain Attempt. <3 Obožujem Tima Karlssona. [: Tud oni so iz Švedske. x]
Stara sem 13. Rada sem sama in razmišljam. Rada jočem, ko sem sama. Mogoče se sliši čudno, a je pač res. Obožujem pisanje dnevnika. Veliko berem. Sploh kriminalne romane in fantazijske knjige, kot so HP in Saga o otorijih. Obsedena sem z računalnikom. Izdelujem spletne strani in grafiko.
Živim v bližini Celja. Sovražim kmetije, majhna mesta in hotele z eno zvezdico. Rada imam ogromna mesta kot sta Pariz in London. In Stockholm mi je všeč. [: Ponavadi mi ni všeč nič kar sama naredim. Ne maram da me drugi hvalijo. V vsaki stvari iščem nepopolnosti in si vedno želim narediti nekaj še bolje.
Nazadnje urejal/a x_eMocaNdy. Tor Avg 26, 2008 11:52 am; skupaj popravljeno 11 krat | |
|
Število prispevkov : 120 Age : 29 Programi, ki jih uporabljaš pri artanju : Photoshop CS3 Registration date : 28/07/2008
| Naslov sporočila: fotke no. 1 ^^ Tor Jul 29, 2008 5:17 pm | |
| | |
|
| Naslov sporočila: opis od davida <33 Tor Avg 26, 2008 11:47 am | |
| OPIS OD DAVIDA^^ A bu. To je Evaaa. <3 Am. Ne mara ljudi k sovražijo emote in ne tistih k mislijo da so neki več. Sovraži mučenje živali. -_-" Ne je mesa. Obožuje Švedsko, emo musko, svoj računalnik. Am. Večina časa ki ga preživi uzun se skriva pred soncem k baje sovraži porjavelo kožo k se ji zdi čefurska (mhm ja, čefurje sovraži). Učasih je zloo lena. Lol sej sm js tud. XD Najraj ma tisto svojo majco s Supermanom in uno lobanjo z mašnco k uzadi piše Emo. XD Okej. I guess it`s all. Eva rad te mam največ. <3 In ostan emo še naprej k si taka najbolša ne glede ka drugi govorijo. <3 Napisu David. //David thank you sooo much. I love you to <3// | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: CANDY [that`s me] | |
| |
|